MediaMonkey

Questions and comments specific to a particular plugin should go here.

MediaMonkey Fullscreen Control

Postby Telorast » Sun Mar 10, 2013 12:39 am

Is there any way to set fullscreen mode to a specific setting or check what state it's in? All I can find is the cycle mode command that cycles between small window, big window and fullscreen. Since I often change it directly in the player I can't keep a status variable myself.

I also have a problem sending key presses to MediaMonkey, it used to work but then I upgraded to MediaMonkey Gold and now they don't work any more. Is there something I have to do to re-enable them?
Telorast
 
Posts: 45
Joined: Wed Feb 27, 2013 2:44 pm

Re: MediaMonkey Fullscreen Control

Postby Pako » Fri Mar 15, 2013 5:08 pm

Telorast wrote:Is there any way to set fullscreen mode to a specific setting or check what state it's in? All I can find is the cycle mode command that cycles between small window, big window and fullscreen. Since I often change it directly in the player I can't keep a status variable myself.
I will try to add action for it.
Telorast wrote:I also have a problem sending key presses to MediaMonkey, it used to work but then I upgraded to MediaMonkey Gold and now they don't work any more. Is there something I have to do to re-enable them?
I do not have Gold version, so I do not know how I might help.

Pako
User avatar
Pako
Plugin Developer
 
Posts: 2258
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:31 pm
Location: Czech Republic

Re: MediaMonkey

Postby Pako » Sat Mar 16, 2013 2:56 pm

I need to know what action (or keystroke emulation) you are using for switching between small window, big window and fullscreen.

Pako
User avatar
Pako
Plugin Developer
 
Posts: 2258
Joined: Sat Nov 11, 2006 1:31 pm
Location: Czech Republic

Re: MediaMonkey

Postby Telorast » Tue Mar 26, 2013 2:40 pm

Not sure what I did but now Gold works like the free version used to.

Figured out how to switch view mode. The function to go directly to the mode you want is already in MediaMonkey, just not bound to any keys so didn't see it in the default list of functions. I'm using the send keys action in the plugin.
Telorast
 
Posts: 45
Joined: Wed Feb 27, 2013 2:44 pm

Re: MediaMonkey

Postby Tek420 » Mon Oct 13, 2014 1:43 pm

Does anyone still use this Plugin for MM? Is it still supported? My MM updated a while back and now the "Quit (close) MediaMonkey" has stopped working and EG shows "Application is not running". I tried to have it "Find Window" which is does no problem but still same result. Used to work great but haven't listened to music on this PC i a while so not sure if MM update broke this or not. Any ideas would be GREATLY appreciated! Thanks!

Dave

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<EventGhost Version="1669">
<Action>
MediaMonkey.Exit()
</Action>
</EventGhost>
Tek420
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 25, 2014 3:46 pm

Re: MediaMonkey

Postby Tek420 » Mon Oct 13, 2014 3:17 pm

Hi,

I am just now experiencing this same issue and was curious if you found a solution. It's driving me NUTS at this point! Any input would be greatly appreciated!

Dave

nonob wrote:Hi,

I have again a little issue:

I can start mediamonkey throught EG first time.
I can control mediamonkey.
But if i want to close mediamonkey throught "exit/disconnect mediamonkey" command, i have a red error message that is displayed:
"Application isn't started".

Then if i close media monkey manually, i can't restart it throught EG.Event is displayed without error message but nothing happen.

Here is the log:

Code: Select all
---> Bienvenue dans EventGhost <---
Démarrage automatique
   Greffon: IgorPlug-USB
   Greffon: XBMC2
      JSON-RPC connected
      HTTP API connected
   Greffon: Media Player Classic
   Greffon: Task Create/Switch Events
   Greffon: Windows Media Player
   Greffon: MediaMonkey
   Greffon: Speech
   Greffon: Broadcaster
   Greffon: Webserver (Serveur Web)
Main.OnInit
Task.Activated.Desktop
IgorPlugUSB.Unknown.2AD7E1EBF4
   Switch to mode: Mediamonkey par TLC
      Activation exclusive: MediaMonkey
      Si le bouton est appuyé 1.0 secondes, aller à: Start/Connect MediaMonkey
      Start/Connect MediaMonkey
         MediaMonkey: Start MediaMonkey
         Speech: Speak: Démarrage de média monkey
            u'D\xe9marrage de m\xe9dia monkey'
Task.Created.MEDIAM~2
Task.NewWindow.MEDIAM~2
Task.Deactivated.Desktop
Task.Activated.MEDIAM~2
Task.Deactivated.MEDIAM~2
Task.ClosedWindow.MEDIAM~2
Task.Destroyed.MEDIAM~2
Task.Created.EventGhost
Task.NewWindow.EventGhost
Task.Activated.EventGhost
IgorPlugUSB.Unknown.289F87EBD4
   Toggle Play
      MediaMonkey: Toggle Play
IgorPlugUSB.Unknown.225F87AFD4
   Stop
      MediaMonkey: Stop
IgorPlugUSB.Unknown.2C9F87EBD4
   Exit/Disconnect MediaMonkey
      MediaMonkey: Quit (close) MediaMonkey
         L'application n'est pas lancée
Task.Deactivated.EventGhost
Task.Activated.Desktop
IgorPlugUSB.Unknown.2AD7E1EBF4
   Switch to mode: Mediamonkey par TLC
      Activation exclusive: MediaMonkey
      Si le bouton est appuyé 1.0 secondes, aller à: Start/Connect MediaMonkey
      Start/Connect MediaMonkey
         MediaMonkey: Start MediaMonkey
         Speech: Speak: Démarrage de média monkey
            u'D\xe9marrage de m\xe9dia monkey'
Task.Deactivated.Desktop
Task.Activated.EventGhost


Thanks
Tek420
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 25, 2014 3:46 pm

Re: MediaMonkey

Postby nonob » Tue Dec 01, 2015 1:23 pm

Hi,

I still use EG with Mediamonkey plugin and i always have the same issue :

If i start EG after Mediamonkey is already running, all works fine.

But, if i run Mediamonkey after Eventghost is already running, i can't control Mediamonkey anymore from EG, and i have the message "self.workerThread is None !" as you can see in this log :

Code: Select all
---> Bienvenue dans EventGhost <---
Démarrage automatique
   Greffon: Network Event Receiver
   Greffon: XBMC2 #2
      JSON-RPC connected
      HTTP API connected
   Greffon: Microsoft MCE Remote - Vista/Win7
   Greffon: MediaMonkey
   Greffon: Task Create/Switch Events
   Greffon: Broadcaster
Main.OnInit
Task.Activated.EventGhost
JSON-RPC connected
HTTP API connected
Greffon: XBMC2
MceRemote.Mce.Pause
   Discrete Pause
      MediaMonkey: Discrete Pause
MceRemote.Mce.Play
   Toggle Play
      MediaMonkey: Toggle Play
Task.Deactivated.EventGhost
Task.Activated.Desktop
Task.Deactivated.Desktop
Task.Activated.EventGhost
Task.Created.MediaMonkey
Task.NewWindow.MediaMonkey
Task.Deactivated.EventGhost
Task.Activated.MediaMonkey
Task.Deactivated.MediaMonkey
Task.ClosedWindow.MediaMonkey
Task.Destroyed.MediaMonkey
Task.Created.MediaMonkey
Task.NewWindow.MediaMonkey
Task.Activated.MediaMonkey
Task.Deactivated.MediaMonkey
Task.ClosedWindow.MediaMonkey
Task.Destroyed.MediaMonkey
Task.Created.MiniLyrics
Task.NewWindow.MiniLyrics
Task.Activated.MiniLyrics
Task.Deactivated.MiniLyrics
Task.ClosedWindow.MiniLyrics
Task.Destroyed.MiniLyrics
Task.Activated.EventGhost
Task.Created.MediaMonkey
Task.NewWindow.MediaMonkey
Task.Deactivated.EventGhost
Task.Activated.MediaMonkey
Task.Created.MiniLyrics
Task.NewWindow.MiniLyrics
Task.Deactivated.MediaMonkey
Task.Activated.MiniLyrics
Task.Deactivated.MiniLyrics
Task.ClosedWindow.MiniLyrics
Task.Destroyed.MiniLyrics
Task.Created.MiniLyrics
Task.NewWindow.MiniLyrics
Task.Activated.MiniLyrics
Task.Deactivated.MiniLyrics
Task.ClosedWindow.MiniLyrics
Task.Destroyed.MiniLyrics
Task.Activated.MediaMonkey
Task.Deactivated.MediaMonkey
Task.ClosedWindow.MediaMonkey
Task.Destroyed.MediaMonkey
Task.Activated.EventGhost
MceRemote.Mce.Play
   Toggle Play
      MediaMonkey: Toggle Play
         self.workerThread is None !
MceRemote.Mce.Play
   Toggle Play
      MediaMonkey: Toggle Play
         self.workerThread is None !
MceRemote.Mce.Pause
   Discrete Pause
      MediaMonkey: Discrete Pause
MceRemote.Mce.Play
   Toggle Play
      MediaMonkey: Toggle Play
         self.workerThread is None !
MceRemote.Mce.Skip
   Next
      MediaMonkey: Next
         self.workerThread is None !


I have the last Mediamonkey version : 4.1.10.1769 RC and the last EG version : 0.4.1.r1710, Oct 24 2015.
Addon mediamonkey version is : 0.3.7.

I use it with this issue since some years but sometimes it is annoying.

Could you resolve this bug or help me to find a solution ?

Thanks
nonob
Experienced User
 
Posts: 76
Joined: Tue Dec 06, 2011 6:52 am

Re: MediaMonkey

Postby igvk » Sun Jun 11, 2017 5:44 am

Unfortunately, this plugin doesn't notice MediaMonkey (re)starts while EG is running.
And no error is shown in the latest version of EG.
igvk
Experienced User
 
Posts: 60
Joined: Wed Jan 09, 2013 7:22 pm

Previous

Return to Plugin Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests