ffdshow

Questions and comments specific to a particular plugin should go here.

ffdshow

Postby Bartman » Mon Nov 26, 2007 6:37 pm

Is or will it be possible to enable features? It like to control cropping and deinterlacing.
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby Bartman » Mon Nov 26, 2007 11:48 pm

I found the settings in the ffdshow source.
I will add the settings I need and post them.
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby Bartman » Thu Nov 29, 2007 12:28 am

Here is an early version with some actions but all filters can be en-/disabled, regrouped and so on.
Can you give me svn access to the ffdshow plugin folder?
I'm planning to add an action to choose from a selectbox and add some more actions.
Attachments
__init__.py
(18.69 KiB) Downloaded 494 times
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby Bitmonster » Thu Nov 29, 2007 1:31 pm

Wow. Astonishing number of actions. SVN access is changed.

You can hide the "deprecated" actions with self.AddAction(TheAction, hidden=True) btw. They will then work for old configs as before but don't show up in the AddActionDialog anymore.
Please post software-related questions in the forum - PMs will only be answered, if really private, thanks!
User avatar
Bitmonster
Site Admin
 
Posts: 2239
Joined: Mon Feb 06, 2006 10:28 pm

Re: ffdshow

Postby Bartman » Thu Nov 29, 2007 11:35 pm

I found a Bug in Slider.py
The SetValue method does not take any parameters.
I added the parameter and now the slider moves, but the value does not get updated.

What is the best way to switch between to controls?
Depending on the setting of a group of radiobuttons I want to hide one control and show another.
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby Bartman » Sat Dec 01, 2007 1:32 am

I cannot reach your svn repository.
I also have problems getting SpinNumCtrl to right size.

this has to be added to the Slider.py
Code: Select all
def SetValue(self, value):
        self.slider.SetValue(value)
        self.OnScrollChanged()
Attachments
__init__.py
(28.38 KiB) Downloaded 453 times
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby Bitmonster » Sat Dec 01, 2007 8:51 am

SpinNumCtrl should work fine now. You shouldn't set the size of the control (or at least make sure it is sized big enough). I have commented out the lines were you did it.

What kind of error do you get on the SVN server?
Please post software-related questions in the forum - PMs will only be answered, if really private, thanks!
User avatar
Bitmonster
Site Admin
 
Posts: 2239
Joined: Mon Feb 06, 2006 10:28 pm

Re: ffdshow

Postby Bartman » Sat Dec 01, 2007 9:48 am

Bitmonster wrote:What kind of error do you get on the SVN server?
The request timed out. But it works now.
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby carmenm » Sun Jun 15, 2008 9:30 pm

First i want to say that i love this plugin, i use it everyday!

I have two feature requests:

- Having OSD response when changing a value. For example when i cahnge the delay of the subtitles with the keyboard shortcut i have an OSD response but i dont have it using the command in Evenghost. Would there be possible to have it so that i know what the current delay is?

- I would like to have the ability to change the video delay, i looked in the available commands but i couldnt find it.

Thanks
carmenm
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 06, 2008 6:50 pm

Re: ffdshow

Postby Bartman » Tue Jun 17, 2008 7:56 pm

carmenm wrote:- Having OSD response when changing a value. For example when i cahnge the delay of the subtitles with the keyboard shortcut i have an OSD response but i dont have it using the command in Evenghost. Would there be possible to have it so that i know what the current delay is?

If you can set the value you can also query it and use EGs OSD feature with {eg.result} as text parameter.

carmenm wrote:I would like to have the ability to change the video delay, i looked in the available commands but i couldnt find it.

I have implemented a lot but not all methods. I can look into it.
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby carmenm » Wed Jun 18, 2008 10:27 am

Thanks for you response.
I found a solution for both problems at the same time by using keyboard shortcuts. That s good for now but i would prefer using your plugin.

Anyway where do you find the message commands for FFDSHOW? i wanted to add it myself to your plugin but i couldnt find the command id i had to add.

Thanks
carmenm
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 06, 2008 6:50 pm

Re: ffdshow

Postby Bartman » Thu Jun 19, 2008 8:45 am

carmenm wrote:Anyway where do you find the message commands for FFDSHOW? i wanted to add it myself to your plugin but i couldnt find the command id i had to add.

I looked into the ffdshow source code. I don't know of a documentation.
Bartman
Plugin Developer
 
Posts: 881
Joined: Sun Feb 12, 2006 9:03 am

Re: ffdshow

Postby carmenm » Sun Jun 22, 2008 1:00 am

Bartman wrote:
carmenm wrote:Anyway where do you find the message commands for FFDSHOW? i wanted to add it myself to your plugin but i couldnt find the command id i had to add.

I looked into the ffdshow source code. I don't know of a documentation.

Ok i hoped there was some doc somewhere :s
carmenm
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 06, 2008 6:50 pm

Re: ffdshow

Postby prostetnic » Tue Sep 30, 2008 3:10 pm

Hi I cant get this plugin to work.
I use ffdshow as video decoder in zoomplayer. When I try to use any action in the ffdshow plugin I get the error message, Application is not running!, even though I'm sure its running. I have tried several different ways of running ffdshow both with and without running video content.
Is there something obvious I miss?

I use the latest version of EventGhost 0.3.6.1476 and win xp sp3
ffdshow revision 1685 from 3:rd dec 2007
My goal is to be able to turn sharpening on and of because my audio gets out of sync when my processor gets up to 100% when running HD-resolution content
prostetnic
 
Posts: 28
Joined: Fri Apr 18, 2008 6:52 pm
Location: Sweden

Re: ffdshow

Postby Bitmonster » Tue Sep 30, 2008 5:02 pm

Do you have enabled the remote control API inside ffdshow (keys & remote)?
Please post software-related questions in the forum - PMs will only be answered, if really private, thanks!
User avatar
Bitmonster
Site Admin
 
Posts: 2239
Joined: Mon Feb 06, 2006 10:28 pm

Next

Return to Plugin Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests